bewustwording medewerkers

Menselijke fouten

Meer dan 70% van alle informatiebeveiliging incidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Mensen klikken op links in phishingmails en delen bewust of onbewust informatie met ongeautoriseerde personen. Medewerkers zijn zich vaak niet bewust van de belangrijke rol die zij vervullen binnen de informatiebeveiliging van hun organisatie. Door het creëren van Security Awareness zullen medewerkers de sterkste schakel vormen en functioneren als ‘human firewall’.

70% van de incidenten door menselijke fouten

Het juiste leermateriaal voor de juiste persoon op het juiste moment beschikbaar. UnitIT stelt op een gebruiksvriendelijke manier leermateriaal beschikbaar. Ons platform kenmerkt zich door het gebruiksgemak en de toegankelijkheid. UnitIT geeft u alle tools om het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Voor alle packs geldt dat ons systeem zo is opgezet dat elke deelnemer de modules kan volgen op zijn eigen tempo, op het werk of – bij voorkeur – thuis.

Privacy Pack

Het Privacy Pack is geschikt voor alle medewerkers in uw organisatie. De deelnemer leert – in grote lijnen – wat de AVG inhoudt en wordt, aan de hand van leuke videootjes, bewust gemaakt wat belangrijk is m.b.t. privacy. 

Essentials Pack

Het Essentials Pack bestaat uit het Privacy Pack + 5 modules naar keuze. 

Premium Pack

Met het Premium Pack Unlimited heeft u de beschikking over alle modules.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afronding een certificaat per gevolgde module. 

Promotie (optioneel)

Om uw medewerkers optimaal te motiveren bieden wij u als werkgever de mogelijkheid om hun inzet te belonen met een kleine attentie. Daarnaast ontvangt u promotiemateriaal om uw mensen te motiveren de modules te volgen.

Geen werk voor u, UnitIT regelt alles!

UnitIT nodigt uw deelnemende medewerkers uit, bewaakt de voortgang en rapporteert aan u, u heeft er geen werk aan!

UnitIT Flyer voorkant
download de flyer

Privacy Pack

Essentials en Premium Pack