bewustwording medewerkers

Menselijke fouten

Meer dan 70% van alle informatiebeveiliging incidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Mensen klikken op links in phishingmails en delen bewust of onbewust informatie met ongeautoriseerde personen. Medewerkers zijn zich vaak niet bewust van de belangrijke rol die zij vervullen binnen de informatiebeveiliging van hun organisatie. Door het creëren van Security Awareness zullen medewerkers de sterkste schakel vormen en functioneren als ‘human firewall’.

70% van de incidenten door menselijke fouten

Het juiste leermateriaal voor de juiste persoon op het juiste moment beschikbaar. UnitIT stelt op een gebruiksvriendelijke manier leermateriaal beschikbaar. Ons platform kenmerkt zich door het gebruiksgemak en de toegankelijkheid. UnitIT geeft u alle tools om het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Privacy pakket

Het basispakket is geschikt voor alle medewerkers in uw organisatie. De deelnemer leert – in grote lijnen – wat de AVG inhoudt en wordt, aan de hand van leuke videootjes, bewust gemaakt wat belangrijk is m.b.t. privacy. 

Essentials pakket

Het Essentials pakket omvat het basispakket plus 5 modules naar keuze. Het lijstje hiernaast is slechts een klein deel van de beschikbare modules.

Ons systeem is zo opgezet dat elke deelnemer de modules kan volgen op zijn eigen tempo, op het werk of – bij voorkeur – thuis.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afronding een certificaat per gevolgde module. Daarnaast ontvangen zij een presentje voor hun inzet.

Geen werk voor u, UnitIT regelt alles!

UnitIT nodigt uw deelnemende medewerkers uit, bewaakt de voortgang en rapporteert aan u, u heeft er geen werk aan!

Privacy pakket

Essentials pakket