cyberverzekering

Is uw organisatie voorbereid op cybercriminaliteit?

Een zorginstelling of advocatenkantoor waarvan het hele patiënten- of klantenbestand op straat komt te liggen, een online winkel waar de computer wordt gehackt… cybercriminaliteit komt steeds vaker voor, helaas. 

Inmiddels is cybercriminaliteit een van de grootste bedrijfsrisico’s. Cybercriminelen beperken zich niet langer meer tot uw PC thuis of op kantoor maar ook uw smartphone is tegenwoordig doelwit.

Cyberverzekering!

Voorkom kwetsbaarheid in uw bedrijfsgegevens, dat uw bedrijf of instelling stil komt te liggen of imagoschade oploopt door een hack, datalek of andere cybercriminaliteit. Met ons continuïteitsplan zorgen wij ervoor dat u snel weer verder kunt werken.

De voordelen? 

  • Persoonlijk preventieadvies m.b.v. de securityscan;
  • Preventieadvies op maat en weet precies welke cyberrisico’s uw bedrijf loopt;
  • De juiste dekking bij schade; 
  • Bescherming tegen financiële gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit;
  • Hulp bij cyberaanvallen

Loop geen onnodig risico en maak gebruik van onze 24/7 professionals die voor u klaar staan en wij nemen de maatregelen om uw bedrijf tegen risico’s te beschermen. 

NB: Elk bedrijf heeft een wettelijke verplichting en de maatschappelijke taak om op een veilige manier met persoonsgegevens om te gaan en cyberaanvallen en datalekken tegen te gaan en op te lossen. De AVG-wet ziet daarop toe.