ict-beheer

ICT-Beheer

UnitIT biedt via ons ‘First Class ICT’ de zorg voor een optimaal gebruik van software en hardware, onderhoud en beveiliging naar uw wensen en met onze kennis. 

Zoals u vast weet heeft ICT tot doel om alle software en apparatuur die u gebruikt, zo goed mogelijk te laten functioneren. Uw bedrijf of organisatie zal hierdoor ook beter functioneren en hierdoor kunnen de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk verlopen. 

Helaas wordt het belang hiervan pas echt duidelijk als het fout loopt. Juist dit willen wij u doen voorkomen en is een goede implementatie van belang, tijdig onderhoud, weten wanneer vervanging nodig is, goed beveiligd zijn, maar ook een goede persoonlijke begeleiding.

Het uitbesteden of outsourcen van uw ICT-beheer aan UnitIT biedt u voordelen ten opzichte van het zelf beheren. Samen kijken we hoe dit voor uw organisatie het beste geldt. Wij zorgen dat we een duidelijk beeld krijgen van uw organisatie, mensen en processen en zorgen dat uw ICT veilig en betrouwbaar is. Graag willen wij weten en begrijpen welke koers u vaart, hoe denkt u dat de toekomst van uw organisatie eruit ziet, zodat wij kunnen zorgen dat u de beste ICT tot uw beschikking heeft voor nu en later. UnitIT heeft hier het First Class ICT concept voor ontwikkeld.

First Class ICT

U wordt, net als met eersteklas vliegen, van “start tot landing” met veel aandacht verzorgd. First Class ICT is maatwerk, dus aangepast naar de wensen van u en uw bedrijf of organisatie. Met ondersteuning van onze ICT-specialisten.

U zult misschien denken “dat is veel te duur voor mij en nu werkt het ook”. Dit horen wij vaak, maar uw uren en de uren van uw personeel zijn ook duur. Als u het uitbesteedt dan heeft u en uw personeel tijd voor uw core business. U hoeft hier dan ook niet specifiek iemand voor in dienst te nemen en deze persoon zal ook steeds bijgeschoold moeten worden. Wij beschikken (aantoonbaar) over een brede kennis op ICT-gebied en een breed dienstenpakket. Het ontwerp en onderhoud van uw ICT-omgeving is specialistenwerk en maatwerk. Door goed ICT beheer zult u zien dat u uren overhoudt, minder haperingen en/of stilstand, alles goed op elkaar afgestemd, zodat het goed verloopt tussen diverse software en diverse apparatuur. Mocht er iets niet correct gaan dan wordt u gelijk door ons geholpen via de helpdesk en eventueel komt onze specialist ter plaatse.

Wij begrijpen ook dat overstappen naar een andere ICT beheerder of toch het besluit te nemen om het ICT beheer uit te besteden een grote stap is. Men ziet er tegen op. U denkt wellicht “ik blijf bij mijn huidige ICT beheerder, de ogenschijnlijk snelste weg en die ken ik tenminste“. Het is belangrijk om uw ICT omgeving net zo serieus te nemen als alle andere bedrijfsprocessen. Waar het jaren terug nog een hulpmiddel was voor je bedrijf, is ICT uitgegroeid tot één van de meest kritische componenten. Stel u eens voor dat u een paar uur of misschien langer niet kunt werken door een storing in uw systemen, nog niet te denken aan of uw systeem veilig genoeg is. Misschien toch tijd om over te stappen of het uit te besteden?

Heeft u interesse om uw ICT beheer uit te besteden, twijfelt u over de mogelijkheden, wilt u een second opinion of wilt u een indicatie van de mogelijkheden en kosten daarvan, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons