Security Beheer

Bescherm uw gegevens!

Digitalisering zorgt voor een toenemende groei in het genereren en delen van data. Door nieuwe technologieën zoals werken in de Cloud worden we steeds meer verbonden met en steeds afhankelijker van ICT. Dat biedt kansen, maar er zijn ook risico’s aan verbonden.

Lukt het u om grip te houden op de beveiliging (IT Security) van uw ICT en daardoor met zekerheid te zeggen dat uw data maximaal beschermd is, en daarmee de continuïteit van uw bedrijf? 

Security beheer is de bescherming van systemen, netwerken en programma’s tegen digitale aanvallen. Zulke digitale aanvallen kunnen gericht zijn op het openen, veranderen of vernietigen van gevoelige informatie, op het afpersen van gebruikers of het verstoren van normale bedrijfsprocessen. Het implementeren van effectief ICT systeembeheer is een complexe uitdaging, zowel technisch als organisatorisch. Temeer omdat de ontwikkelingen en innovaties zich aan de zijde van de kwaadwillende in een hoog tempo opvolgen. 

Door onze oplossingen te combineren op het gebied van organisatie, techniek en juridisch kunnen we samen met u een zeer hoog IT beveiligingsniveau realiseren en onderhouden