werkplekbeheer

UnitIT Werkplekbeheer

Het is belangrijk dat uw werkplekken op orde zijn. Of u nu volledig in de cloud werkt, hybride of lokaal, u maakt altijd gebruik van computers, laptops en tablets en u wilt er zeker van zijn dat deze apparatuur goed beveiligd is, volledig betrouwbaar en dat er geen verstoringen optreden. Want niks is zo frustrerend als een trage pc of laptop. U wilt dat uw medewerkers hun werk kunnen blijven doen en dat u geen zorgen heeft over de continuïteit en veiligheid van uw werkplekken.

Wat kan werkplekbeheer betekenen voor uw organisatie?

Vastlopende computers, niet werkende printers, uw laptop die ineens updates gaat installeren net voor dat u een belangrijke presentatie gaat geven en andere dagelijkse problemen die uw werkzaamheden verstoren. U heeft het allemaal wel een keer meegemaakt. Het is frustrerend wanneer ICT uw primaire bedrijfsprocessen niet ondersteunen maar eerder tot last zijn. Bij UnitIT vinden we dat ICT een hulpmiddel moet zijn voor de processen waar uw bedrijf geld mee verdient.

Daarom is het beheren van de apparatuur op de werkplekken en het 24/7 monitoren belangrijk. Hiermee worden verstoringen voorkomen, bent u zeker van de juiste beveiliging en beschikt u altijd over de laatste updates. Of uw medewerkers nu op kantoor zitten, thuiswerken of bij de klant. Uw apparatuur is beveiligd, werkt optimaal en volledig up-to-date!

Hoe zorgen wij hiervoor?

Dankzij onze monitoringtool wordt uw apparatuur 24/7 gecontroleerd op hard- en software verstoringen hierdoor kunnen wij de meeste storingen voorkomen in plaats van verhelpen. Uw updates worden geautomatiseerd, waardoor u beschikt over de laatste versies van uw programmatuur en zal uw computer niet midden op de werkdag ineens updates gaan installeren. Om uw veiligheid te garanderen draait er continu een proactief antivirus programma en wordt er gescand op ransomware. Mocht u onverhoopt toch slachtoffer worden van een ransomware aanval, wordt u machine direct van het netwerk gehaald waardoor het virus zich niet verder verspreid. 

UnitIT's werkplekbeheer biedt u veilige werkplekken en continuïteit

Werkplekbeheer is al beschikbaar voor enkele euro’s per maand maar omdat werkplekbeheer afhankelijk is van het aantal werkplekken, de soort apparatuur en uw wensen en eisen voorzien wij u altijd van een persoonlijk advies. Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren om werkplekbeheer efficiënt in te richten voor uw organisatie.