Ondersteuning van jouw ICT-omgeving

Wanneer je vragen, verzoeken of problemen hebt op het gebied van ICT, wil je geholpen worden. Wij bieden persoonlijk en direct contact. Wanneer je contact met ons opneemt staan onze deskundige ICT-specialisten je te woord om jou te helpen. Want je wilt geen tijd verspillen aan het invullen van contactformulieren op websites, niet weten waar je vraag terecht komt of door eindeloze keuzemenu’s moeten worstelen en eindeloos in de wacht staan voordat je iemand aan de lijn krijgt.

Wij begrijpen dat elke organisatie zijn eigen specifieke behoeften en wensen heeft, dit geldt ook voor de ICT-ondersteuning van jouw organisatie. Daarom is onze ondersteuning altijd maatwerk.

De meeste supportvragen kunnen op afstand worden opgelost. Wanneer er support op locatie nodig is, komen we bij je langs. Dit kan op aanvraag of structureel. Zo kunnen we onze support volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Extra ondersteuning nodig voor een project of op zoek naar tijdelijk (extra) personeel? Ook detachering behoort tot onze supportmogelijkheden.

 

 

Ondersteuning is maatwerk

Ondersteuning is maatwerk en wordt samen met jou afgestemd op jouw organisatie. Denk hierbij aan een serviceovereenkomst  waarin de volgende onderdelen worden vastgelegd:

Heb jij vragen over het optimaliseren van jouw ICT-ondersteuning?  

Lees meer over onze andere ICT-oplossingen