ICT-BEHEER

ICT-beheer

“De informatieveiligheid is bij de gemeente Utrecht nog niet goed op orde. Dat stelt de Utrechtse Rekenkamer na een onderzoek. De beveiliging van buiten naar binnen is beter op orde dan de beveiliging binnen. En dat was al jaren bekend.”

Eerder deze week deed de Cyber Security Raad (CSR) al een oproep aan het bedrijfsleven. De cyberweerbaarheid van Nederland moet naar een hoger niveau. “Om die weerbaarheid bij organisaties en burgers te verhogen, is het nodig hen snel te informeren wanneer IT-systemen kwetsbaarheden vertonen. Of gehackt zijn.” De CSR stelde dat Nederland de infrastructuur hiervoor snel moet verbeteren. “Informatiedeling over cyberdreigingen en -kwetsbaarheden is een belangrijk onderdeel van de oplossing. Bij het uitbesteden van het systeembeheer hoef je er niet meer naar om te kijken. Wanneer je dus als onderneming wilt blijven groeien is het investeren in ICT een must.”

Cyberaanvallen worden krachtiger, complexer en langer. Nieuwsberichten van de afgelopen tijd duiden het belang van een beveiligde omgeving aan. Naast dat wij u ondersteunen met bedrijfsmatige services, kunt u altijd terecht bij ons met al uw IT-gerelateerde vragen, zoals: Hoe regel ik veilige toegang tot mijn bestanden? Wat zijn de beste instellingen voor een zakelijk e-mailadres? Welke software kan ik het beste aanschaffen?

Wij blijven u graag op de hoogte houden van het laatste nieuws en zorgen ervoor dat uw continuïteit gewaarborgd is én blijft.

Om u te kunnen voorzien van de laatste, beste en meest veilige technieken blijven wij onze dienstenpakket optimaliseren. Wij zijn daarom erg verheugd u te mogen melden dat wij binnenkort een nieuwe dienst lanceren. Deze dienst sluit aan bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Wij vertellen u hier binnenkort meer over!

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

VEILIGHEID • BESCHIKBAARHEID • PRIVACY

ICT-BEHEER

ict-beheer

ICT-Beheer

UnitIT biedt via ons ‘First Class ICT’ de zorg voor een optimaal gebruik van software en hardware, onderhoud en beveiliging naar uw wensen en met onze kennis. 

Het belang van uw goed functionerende ICT wordt (helaas) vaak pas echt duidelijk als het fout loopt. Juist dit willen wij voorkomen. Van belang is een goede implementatie waarbij tijdig onderhoud centraal staat. Wij bieden een goede persoonlijke begeleiding waarbij de bedrijfsrisico’s in kaart worden gebracht en uw veiligheid gewaarborgd is.

Het uitbesteden of outsourcen van uw ICT-beheer aan UnitIT biedt u voordelen ten opzichte van het zelf beheren. Samen kijken we hoe dit voor uw organisatie het beste geldt. Wij zorgen dat we een duidelijk beeld krijgen van uw organisatie, mensen en processen en zorgen dat uw ICT veilig en betrouwbaar is. Graag willen wij weten en begrijpen welke koers u vaart, hoe denkt u dat de toekomst van uw organisatie eruit ziet, zodat wij kunnen zorgen dat u de beste ICT tot uw beschikking heeft voor nu en later. UnitIT heeft hier het First Class ICT concept voor ontwikkeld.

First Class ICT

U wordt, net als met eersteklas vliegen, van “start tot landing” met veel aandacht verzorgd. First Class ICT is maatwerk, dus aangepast naar de wensen van u en uw bedrijf of organisatie. Met ondersteuning van onze ICT-specialisten.

U zult misschien denken “dat is veel te duur voor mij en nu werkt het ook”. Dit horen wij vaak, maar uw uren en de uren van uw personeel zijn ook duur. Als u het uitbesteedt dan heeft u en uw personeel tijd voor uw core business. U hoeft hier dan ook niet specifiek iemand voor in dienst te nemen en deze persoon zal ook steeds bijgeschoold moeten worden. Wij beschikken (aantoonbaar) over een brede kennis op ICT-gebied en een breed dienstenpakket. Het ontwerp en onderhoud van uw ICT-omgeving is specialistenwerk en maatwerk. Door goed ICT beheer zult u zien dat u uren overhoudt, minder haperingen en/of stilstand, alles goed op elkaar afgestemd, zodat het goed verloopt tussen diverse software en diverse apparatuur. Mocht er iets niet correct gaan dan wordt u gelijk door ons geholpen via de helpdesk en eventueel komt onze specialist ter plaatse.

Wij begrijpen ook dat overstappen naar een andere ICT beheerder of toch het besluit te nemen om het ICT beheer uit te besteden een grote stap is. Men ziet er tegen op. U denkt wellicht “ik blijf bij mijn huidige ICT beheerder, de ogenschijnlijk snelste weg en die ken ik tenminste“. Het is belangrijk om uw ICT omgeving net zo serieus te nemen als alle andere bedrijfsprocessen. Waar het jaren terug nog een hulpmiddel was voor je bedrijf, is ICT uitgegroeid tot één van de meest kritische componenten. Stel u eens voor dat u een paar uur of misschien langer niet kunt werken door een storing in uw systemen, nog niet te denken aan of uw systeem veilig genoeg is. Misschien toch tijd om over te stappen of het uit te besteden?

Heeft u interesse om uw ICT beheer uit te besteden, twijfelt u over de mogelijkheden, wilt u een second opinion of wilt u een indicatie van de mogelijkheden en kosten daarvan, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.