ICT-BEHEER

ICT-beheer

“De informatieveiligheid is bij de gemeente Utrecht nog niet goed op orde. Dat stelt de Utrechtse Rekenkamer na een onderzoek. De beveiliging van buiten naar binnen is beter op orde dan de beveiliging binnen. En dat was al jaren bekend.”

Eerder deze week deed de Cyber Security Raad (CSR) al een oproep aan het bedrijfsleven. De cyberweerbaarheid van Nederland moet naar een hoger niveau. “Om die weerbaarheid bij organisaties en burgers te verhogen, is het nodig hen snel te informeren wanneer IT-systemen kwetsbaarheden vertonen. Of gehackt zijn.” De CSR stelde dat Nederland de infrastructuur hiervoor snel moet verbeteren. “Informatiedeling over cyberdreigingen en -kwetsbaarheden is een belangrijk onderdeel van de oplossing. Bij het uitbesteden van het systeembeheer hoef je er niet meer naar om te kijken. Wanneer je dus als onderneming wilt blijven groeien is het investeren in ICT een must.”

Cyberaanvallen worden krachtiger, complexer en langer. Nieuwsberichten van de afgelopen tijd duiden het belang van een beveiligde omgeving aan. Naast dat wij u ondersteunen met bedrijfsmatige services, kunt u altijd terecht bij ons met al uw IT-gerelateerde vragen, zoals: Hoe regel ik veilige toegang tot mijn bestanden? Wat zijn de beste instellingen voor een zakelijk e-mailadres? Welke software kan ik het beste aanschaffen?

Wij blijven u graag op de hoogte houden van het laatste nieuws en zorgen ervoor dat uw continuïteit gewaarborgd is én blijft.

Om u te kunnen voorzien van de laatste, beste en meest veilige technieken blijven wij onze dienstenpakket optimaliseren. Wij zijn daarom erg verheugd u te mogen melden dat wij binnenkort een nieuwe dienst lanceren. Deze dienst sluit aan bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Wij vertellen u hier binnenkort meer over!

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

VEILIGHEID • BESCHIKBAARHEID • PRIVACY